ANDRZEJKI – 25 listopada 2023 godz: 1900
WYDARZENIE WYPRZEDANE W CAŁOŚCI, BRAK MOŻLIWOŚCI REZERWACJI
Kolacja
Roladka drobiowa ze szpinakiem, ricottą i orzechami
Ziemniaki sztamfowane
Młoda marchewka z masłem
Deser
Kawa, herbata (bez ograniczeń)
Ciastko Pina colada z kokosem, ananasem i białą czekoladą
Zimna płyta (podana w formie szwedzkiego stołu)
swojskie wędliny i mięsa pieczone, sałatka z kurczaka, sałatka cezar, sałatka caprese, sałatka z kalafiorem i brokułem, tymbaliki drobiowe, galert śląski, pasztet z dziczyzny z żurawiną, sery żółte i pleśniowe, ślimaki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i sosem czosnkowym, pikantne skrzydełka z sosem pomidorowo-paprykowym, łosoś wędzony na kolorowych sałatach z sosem miodowo-musztardowym, jaja w sosie tatarskim, śledź w śmietanie z rodzynkami, kulki tatarskie z jajkiem przepiórczym, smalec, masło, pieczywo, marynaty (papryka, cebula, pieczarka, ogórek)
II Kolacja
Żur śląski
Napoje:
– Sok pomarańczowy, woda mineralna – bez ograniczeń
– Piwo Żywiec 0,5l – 12 zł
– Wódka Wyborowa 0,5l – 45 zł
– Wódka Pan Tadeusz 0,5l – 45 zł
– Wino Ortense 0,75l – 45 zł
– Możliwość zakupienia drinków przy barze
Oprawa muzyczna – DJ Tristan
——
REGULAMIN WYDARZENIA – POBIERZ.