ZUPY:
– Żurek na chrzanie z jajkiem i białą kiełbasą (450ml) – 19 zł
– Żurek na maślance białą kiełbasą (450ml) – 19 zł
DANIA MIĘSNE:
– Ćwiartka z królika w jarzynach i śmietanie (250-300g) – 130 zł / kg
– Rolada wołowa w sosie własnym – 30 zł / sztukę
– Udko z kaczki – 29 zł / sztukę
– Udko z gęsi – 53 zł / sztukę
– Kaczka luzowana faszerowana mięsem i grzybami – 250 zł / sztukę
Dodatki:
– Kluski śląskie surowe (opakowanie 30 szt) – 25 zł
– Modro kapusta (opakowanie 600g) – 25 zł
GARMAŻERKA:
– Pasztet z królika (foremka 1 Litr – ok. 1 kg) – 60 zł
– Galert śląski (foremka 1 Litr) – 50 zł