CATERING SYLWESTROWY

ZAMÓWIENIA MOŻNA SKŁADAC DO 30 GRUDNIA ODBIÓR ZAMÓWIONYCH DAŃ 31 GRUDNIA W GODZINACH DO  21.00 LUB W DOSTAWIE

– Korytko rzeźnika – gościna dla 2-3 osób:
filet z kurczaka marynowany, golonko, żeberka, kiełbaski, karczek z grilla, oscypek, pierogi, bratkartofle, kapusta zasmażana, surówka – 120 zł

– Burger wołowy – 26 zł

– Burrito wieprzowe  surówką z białej kapusty i ananasa oraz kapusta pekińska z sosem czosnkowym – 27 zł

– Deska przekąsek (dla 4 osób): – 160 zł
   – swojskie wędliny,
   – sery pleśniowe,
   – pałki z kurczaka (4 szt),
   – galert śląski,
   – pasztet z dziczyzny z sosem ogórkowym,
   – jajka w boczku opiekane

– Kaczka luzowana faszerowana mięsem i grzybami – 205 zł / sztukę

– Gęś faszerowana kapustą kiszoną, grzybami i boczkiem – 305 zł / sztukę

– Kluski śląskie surowe (opakowanie 30 szt) – 25 zł

– Modro kapusta (opakowanie 600g) – 25 zł

– Bigos po staropolsku (słoik 0,9L) – 35 zł

– Flaczki śląskie (450ml) – 18 zł

– Gulasz po węgiersku (450ml) – 25 zł

– Pstrąg zawojski wędzony – 25 zł / sztukę

– Pstrąg zawojski wędzony faszerowany serem typu feta, szpinakiem i orzechami włoskimi – 28 zł / sztukę

– Sandacz (500g)w galarecie – 80 zł

– Sałatka śledziowa (opakowanie 500g) – 50 zł

– Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulką (opakowanie 500g) – 50 zł

– Śledź w oleju (opakowanie 500g) – 50 zł

– Pasztet z dziczyzny (foremka 1 Litr – ok. 1 kg) – 50 zł

– Galert śląski (foremka 1 Litr) – 50 zł3