CATERING SYLWESTROWY
ZAMÓWIENIA MOŻNA SKŁADAC DO 30 GRUDNIA ODBIÓR ZAMÓWIONYCH DAŃ 31 GRUDNIA W GODZINACH DO 21.00 LUB W DOSTAWIE
– Korytko rzeźnika – gościna dla 2-3 osób:
filet z kurczaka marynowany, golonko, żeberka, kiełbaski, karczek z grilla, oscypek, pierogi, bratkartofle, kapusta zasmażana, surówka – 120 zł
– Burger wołowy – 26 zł
– Burrito wieprzowe surówką z białej kapusty i ananasa oraz kapusta pekińska z sosem czosnkowym – 27 zł
– Deska przekąsek (dla 4 osób): – 160 zł
– swojskie wędliny,
– sery pleśniowe,
– pałki z kurczaka (4 szt),
– galert śląski,
– pasztet z dziczyzny z sosem ogórkowym,
– jajka w boczku opiekane
– Kaczka luzowana faszerowana mięsem i grzybami – 205 zł / sztukę
– Gęś faszerowana kapustą kiszoną, grzybami i boczkiem – 305 zł / sztukę
– Kluski śląskie surowe (opakowanie 30 szt) – 25 zł
– Modro kapusta (opakowanie 600g) – 25 zł
– Bigos po staropolsku (słoik 0,9L) – 35 zł
– Flaczki śląskie (450ml) – 18 zł
– Gulasz po węgiersku (450ml) – 25 zł
– Pstrąg zawojski wędzony – 25 zł / sztukę
– Pstrąg zawojski wędzony faszerowany serem typu feta, szpinakiem i orzechami włoskimi – 28 zł / sztukę
– Sandacz (500g)w galarecie – 80 zł
– Sałatka śledziowa (opakowanie 500g) – 50 zł
– Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulką (opakowanie 500g) – 50 zł
– Śledź w oleju (opakowanie 500g) – 50 zł
– Pasztet z dziczyzny (foremka 1 Litr – ok. 1 kg) – 50 zł
– Galert śląski (foremka 1 Litr) – 50 zł3