ul. Gliwicka 2d, 44-177 Paniówki

od NIEDZIELI do CZWARTKU
11:00 - 21:00 (KUCHNIA DO 20:00)
PIĄTEK i SOBOTA
11:00 - 22:00 (KUCHNIA DO 21:00)

32 337 50 02

DANIA ŚWIĄTECZNE WIELKANOCNE

ZAMÓWIENIA MOŻNA SKŁADAĆ DO 28 MARCA
ODBIÓR ZAMÓWIONYCH DAŃ 30 MARCA
W GODZINACH 14.00 – 19.00

– Żurek na chrzanię z jajkiem i kiełbasą (słoik 0,9l) 50 zł  

– Żurek na maślance z biała kiełbasą (słoik 0,9l) – 50 zł

– Ćwiartka z królika w jarzynach i śmietanie (250-300g) – 15 zł/ 100g

– Wielkanocny pasztet pieczony (foremka 1 litr ok 1 kg)  74 zł 

– Galer śląski (foremka 1 litr) – 65 zł 

– Galaretka drobiowa (foremka 1 litr) – 67 zł 

– Rolada wołowa w sosie własnym  – 44 zł / sztuka

– Udko z kaczki – 48 zł / porcja

– Kaczka luzowana, faszerowana mięsem i grzybami – 330 zł / sztuka

– Kluski śląskie surowe (opakowanie 30 szt)  32 zł

– Modro kapusta (opakowanie 700g) – 35 zł

– Sos tatarski (opakowanie 450 ml) – 28 zł

Swojskie wędliny

ZAMÓWIENIA MOŻNA SKŁADAĆ DO 17 MARCA

ODBIÓR ZAMÓWIONYCH WĘDLIN 30 MARCA

– Schab wędzony – 75 zł

– Szynka na skórze – 75 zł

– Baleron -75 zł