– Żurek na chrzanię z jajkiem i kiełbasą (słoik 0,9l) – 50 zł
– Żurek na maślance z biała kiełbasą (słoik 0,9l) – 50 zł
– Ćwiartka z królika w jarzynach i śmietanie (250-300g) – 15 zł/ 100g
– Wielkanocny pasztet pieczony (foremka 1 litr ok 1 kg) – 74 zł
– Galer śląski (foremka 1 litr) – 65 zł
– Galaretka drobiowa (foremka 1 litr) – 67 zł
– Rolada wołowa w sosie własnym – 44 zł / sztuka
– Udko z kaczki – 48 zł / porcja
– Kaczka luzowana, faszerowana mięsem i grzybami – 330 zł / sztuka
– Kluski śląskie surowe (opakowanie 30 szt) – 32 zł
– Modro kapusta (opakowanie 700g) – 35 zł
– Sos tatarski (opakowanie 450 ml) – 28 zł