– Barszcz czysty (słoik 0,9l) – 35 zł
– Zupa borowikowa (słoik 0,9l) – 50 zł
– Uszka (opakowanie 20 sztuk) – 28 zł
– Karp panierowany w dzwonkach (porcja ok. 200g) – 15 zł / 100g
– Sandacz w sosie śmietanowo-cytrynowym (porcja ok. 250-300g) – 19 zł / 100g
– Łosoś w śmietanie i koprze duszony (porcja ok. 250-300g) – 21 zł / 100g
– Mintaj panierowany (porcja ok. 200g) – 13 zł / 100g
– Krokiet z mięsem – 12 zł / sztukę
– Krokiet z kapustą – 12 zł / sztukę
– Pierogi z kapustą (opakowanie 20 szt) – 50 zł
– Kapusta z grzybami (opakowanie 700g) – 42 zł
– Kapusta z grochem (opakowanie 700g) – 35 zł
– Śledź w oleju (opakowanie 500g) – 55 zł
– Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulką (opakowanie 500g) – 55 zł
– Pasztet z dziczyzny (foremka 1 Litr – ok. 1 kg) – 70 zł
– Galert śląski (foremka 1 Litr) – 60 zł
– Rolada wołowa w sosie własnym – 42 zł / sztukę
– Ćwiartka z gęsi (udko lub pierś) – 95 zł / sztukę
– Kaczka luzowana faszerowana mięsem i grzybami – 330 zł / sztukę
– Gęś faszerowana kapustą kiszoną i grzybami – 480 zł / sztukę
– Kluski śląskie surowe (opakowanie 30 szt) – 30 zł
– Modro kapusta (opakowanie 700g) – 35 zł