ul. Gliwicka 2d, 44-177 Paniówki

od NIEDZIELI do CZWARTKU
11:00 - 21:00 (KUCHNIA DO 20:00)
PIĄTEK i SOBOTA
11:00 - 22:00 (KUCHNIA DO 21:00)

32 337 50 02

Zamówienia na Wielkanoc

ZAMÓWIENIA MOŻNA SKŁADAĆ DO 16 KWIETNIA

ODBIÓR ZAMÓWIONYCH DAŃ 19 KWIETNIA
W GODZINACH 13.00 – 18.00

Żurek na chrzanie z jajkiem i kiełbaską (słoik 0,9l) 55 zł 

Żurek na maślance z białą kiełbasą (słoik 0,9l) 55 zł

Barszcz czysty (słoik 0,9l) 42 zł

Zupa borowikowa (słoik 0,9l) 56 zł

Ćwiartka z królika w jarzynach i śmietanie (250-300g) 17 zł / 100g

Wielkanocny pasztet pieczony (foremka 1 litr – ok. 1 kg) 80 zł

Galert śląski (foremka 1 litr) 65 zł

Galaretka drobiowa (foremka 1 litr) 67 zł

Rolada wołowa w sosie własnym 45 zł / sztukę

Udko z kaczki (2 szt) 49 zł / porcję

Kaczka luzowana, faszerowana mięsem i grzybami 330 zł / sztukę

Kluski śląskie surowe (opakowanie 30 szt) 36 zł

Modro kapusta (opakowanie 700g) 40 zł

Sos tatarski (opakowanie 450 ml)  35 zł

 

Swojskie wędliny

ZAMÓWIENIA MOŻNA SKŁADAĆ DO 6 KWIETNIA

ODBIÓR ZAMÓWIONYCH WĘDLIN 19 KWIETNIA

Schab wędzony – (1 szt ok. 1 – 1,3 kg) 80 zł / kg

Szynka na skórze – (1 szt ok. 1 – 1,3 kg) 80 zł / kg

Baleron – (1 szt ok. 1 – 1,3 kg) 80 zł / kg